标题: 熊猫间场586後生調皮,小弟以助人心態過去激情調教一番 [打印本页]

作者: ALEX--    时间: 2013-5-25 05:01
标题: 熊猫间场586後生調皮,小弟以助人心態過去激情調教一番
上次試過天悦,滴老死都話ok之後,早兩日再接再厲再上征途.一行四人到常平後先醫肚夠皮後揾番上次個經理熊貓訂房 安排埋架公司車接我地!一路睇滴熊猫的微信相册、睇到一个竟扬言妹妹痒痒,要CHING调教.睇到條都幾後生,夠正!叫熊貓幫我BOOK條囡NO.586。3 u" u- b+ ^" l0 b# Q+ J
十分既路程黎到天悅!熊貓帶我滴老死去睇囡,我順便過去睇睇.可能係星期五關係  雖然囡囡唔算話少!但係見到唔少客陸陸續續入尼.
/ n' M8 I4 f" X

) n% N- u: d# T) }. i2 [1 v
; o8 }) {: [2 j& T4 X[attach]57073[/attach]
  k0 `- ^. M' x" N, r) w& Z
3 L8 @! {( }" A1 A睇三排之後,我booK條囡過佐黎,囡囡帶我入房。之後問我要唔要跳翻Part舞先?我話唔使啦,我一手就揸住條囡既頭,推向我支搶度度,囡囡都好識做.
; p2 I$ r$ |5 y( g  F  `8 |囡囡的眼神直迷離。KB咗一镬,出咗子彈,其實招式都系大同小異,最重要就系態度同埋肯唔肯出功又出力,。。   之後仲幫我介紹天新出既服務,制服誘惑:系呢一刻開始我就系你既護士長、警察情人、虎豹等等……   
8 S# `$ \/ U" ~2 A  j9 N/ O
* P" N% @" x% s! u
3 n4 P2 c+ F, M
總結:條囡夠後生、服務夠落力、皮膚夠滑夠嫩、只不過真系有滴調皮,機會留俾下位CHING去調教啦
9 t9 Q  f" M4 `% F
$ R  y8 q) J! f1 x/ V% t& O
[attach]57072[/attach]
$ h+ Z8 {3 v1 z3 U' t+ `" g5 z( E8 m7 u$ s6 l
[attach]57071[/attach]- d+ c1 l8 H" q. g+ F0 O
  W! j+ R1 a$ C

. r; u3 |: r* E2 c4 ^( U: ~$ m借熊猫张相片给大家分享一下,条女真的很正点7 I- b/ R1 [4 s
3 j% r. g: B1 E& c" ]
[attach]57074[/attach]
: s4 _) O' G) T- x$ d! {' H
5 z: ]% p( h9 i' u2 _4 Z% x
作者: 常平熊猫经理    时间: 2013-5-26 19:54
精彩预定热线:15820804888
作者: swq8311    时间: 2013-5-27 09:10
又有新货了
作者: 大孩子大    时间: 2013-5-27 15:36

作者: slimilk    时间: 2013-5-27 23:52
这妞挺漂亮啊

欢迎光临 (http://yuepy6.com/) Powered by Discuz! X3.2